Julkinen hankekuvaus
Ruokaelämyksiä - hankkeen tavoitteena on kehittää Etelä-Konneveden matkailualueen ruokapalveluja elämyksellisiksi ruokamatkailutuotteiksi, joissa yhdistyvät laadukkaat lähi- ja luomuraaka-aineet, luonnontuotteet sekä alueen rikas historia ja kulttuuriperinne. Hankkeen aikana ruokapalveluja tarjoavien yrittäjien ja yritysten henkilöstön osaaminen lisääntyy ja yritysten välinen yhteistyö tiivistyy. Hanke edistää Etelä-Konneveden matkailualueen profiloitumista houkuttelevaksi ruokamatkailualueeksi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
34215
Aloituspäivämäärä
14.10.2016
Loppumispäivämäärä
08.02.2019
Onko kyseessä Leader-hanke?
ei
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
16.3 Mikroyritysten yhteistyö
Toimenpiteen tyyppi
Yhteistyö
Toimenpiteen tarkenne
Yritysryhmän kehittämishanke (75 %)
Hankeluonne
Alueiden välinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili