Julkinen hankekuvaus
Ruokakulttuurin pitovoima-hankkeella pyritään pilotoimaan, kokeilemaan ja löytämään ratkaisuja, joilla saisimme muualta muuttaneille autenttisempia, etnisen maun omaavia puutarhatalouden tuotteita. Hankkeen keskiössä on kasvien tutkimus ja kehittäminen. Hankkeen taustalla on näkökulma, jonka mukaan etnisen ruoan saatavuus ja muualta maahan muuttaneiden ihmisten kotoutuminen kulkevat käsi kädessä. Tutkimuksessa tarjotaan tuttuja makuja ja kasveja niille, jotka kokevat kotoutumisen Suomeen vaikeaksi nimenomaan etnisen ruoan saatavuuden ja vaihtoehtojen vähyyden takia.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Hankenumero
148329
Aloituspäivämäärä
11.11.2020
Loppumispäivämäärä
02.01.2023
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
7.1 Selvitykset ja suunnitelmat
Toimenpiteen tyyppi
Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen
Toimenpiteen tarkenne
Selvitykset ja suunnitelmat
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili