Offentlig projektbeskrivning
Ruokakulttuurin pitovoima-hankkeella pyritään pilotoimaan, kokeilemaan ja löytämään ratkaisuja, joilla saisimme muualta muuttaneille autenttisempia, etnisen maun omaavia puutarhatalouden tuotteita. Hankkeen keskiössä on kasvien tutkimus ja kehittäminen. Hankkeen taustalla on näkökulma, jonka mukaan etnisen ruoan saatavuus ja muualta maahan muuttaneiden ihmisten kotoutuminen kulkevat käsi kädessä. Tutkimuksessa tarjotaan tuttuja makuja ja kasveja niille, jotka kokevat kotoutumisen Suomeen vaikeaksi nimenomaan etnisen ruoan saatavuuden ja vaihtoehtojen vähyyden takia.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Projektnummer
148329
Startdatum
11.11.2020
Slutdatum
02.01.2023
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
7.1 Utredningar och planer
Typ av åtgärd
Service på landsbygden och utveckling av byar
Åtgärdens specifierare
Utredningar och planer
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto