Offentlig projektbeskrivning
Tämän hankeen tarkoitus on tarjota kurssiluontoista lyhytkestoista lähiruokaan liittyvää koulutusta avoimesti kaikille Keskipiste-Leaderin alueella asuville henkilöille sekä eri yhdistysten ja järjestöjen jäsenille lähialueen raaka-ainetuotannon huomioiden. Hanke hyödyntää jatkossa alueen henkilöitä, jotka voivat levittää oppimiaan tietoja ja taitoja kotonaan, työpaikoillaan sekä eri yhdistyksissä ja järjestöissä.Hanke toteutetaan Haapaveden ammattiopiston toimesta Keskipiste - Leaderin alueella. Kouluttajina käytetään Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän opettajia sekä hankitaan ostopalveluna erityisosaamiseen tarvittavaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi villiyrttien käyttöön ja käsittelyyn liittyvää koulutusta, riistanlihan käsittelyyn liittyvää lainsäädännön tuntemista ja oikeaoppiseen lihan paloitteluun liittyvää koulutusta. Hankkeen koulutukset toteutetaan tasapuolisesti Keskipiste-leader alueen eri puolilla. Hankkeeseen sisältyy yksi opintomatka marja-alan yrityksiin sekä lähiruokaa tarjoaviin yrityksiin Itä - ja Länsi - Suomeen.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Projektnummer
22532
Startdatum
01.09.2016
Slutdatum
30.01.2020
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
1.1 Yrkesutbildning och inhämtande av uppgifter
Typ av åtgärd
Utbildning och information
Åtgärdens specifierare
Utbildning som inte riktar sig till en viss bransch eller aktörsgrupp (90 procent)
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto