Innovaatio-ohjelma Blue Products 3.0, maa- ja metsätalousministeriö, Turun yliopisto sekä Pro Kala ry järjestivät Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaarin 10.4.2024.
Webinaarin tallenne löytyy täältä.
Tilaisuudessa pidetyt esitykset:
Ammattikeittiöt portinvartijoina kotimaisen kalan kulutuksen lisäämisessä?
Anu Hopia, TY-Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus
Kalan paikka suomalaisessa ruokapöydässä 2024
Katriina Partanen, Pro Kala ry
Kala ravitsemuksessa ja uusissa ravitsemussuosituksissa
Ursula Schwab, professori (ravitsemusterapia), Lääketieteen laitos, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, UEF; Medisiininen keskus, Endokrinologian ja kliinisen ravitsemuksen pkl, KYS, P-S HVA
Silakan kestävä käyttö
Jari Raitaniemi, Luonnonvarakeskus
Kotimaisen kalan edistämisohjelma ‒ kalan käytön lisääminen hyödyttää taloutta, terveyttä ja ympäristöä
Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö
Kalan turvallinen käyttö
Riikka Airaksinen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili