Uutinen 23.04.2024 Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaarin materiaalit julkaistu Innovaatio-ohjelma Blue Products 3.0, maa- ja metsätalousministeriö, Turun yliopisto sekä Pro Kala ry järjestivät Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaarin 10.4.2024. Webinaarin tallenne löytyy täältä. Tilaisuudessa pidetyt esitykset: Ammattikeittiöt portinvartijoina kotimaisen kalan kulutuksen lisäämisessä?Anu Hopia, TY-Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus Kalan paikka suomalaisessa ruokapöydässä 2024Katriina Partanen, Pro Kala ry Kala ravitsemuksessa ja uusissa ravitsemussuosituksissaUrsula Schwab, professori (ravitsemusterapia), Lääketieteen laitos, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, UEF; Medisiininen keskus, Endokrinologian ja kliinisen ravitsemuksen pkl, KYS, P-S HVA Silakan kestävä käyttöJari Raitaniemi, Luonnonvarakeskus Kotimaisen kalan edistämisohjelma ‒ kalan käytön lisääminen hyödyttää taloutta, terveyttä ja ympäristöäAuli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö Kalan turvallinen käyttöRiikka Airaksinen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Liittyvät aiheet Kalanjalostus Kalatalous Kalaterveys Kaupallinen kalastus Vesiviljely Jaa: