Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogi
10.9.2024
Elintarvikevinnissä maabrändillä on väliä, eikä silloin kannata pelata varovasti ja varmaan päälle. Tarvitaan rohkeutta ja johdonmukaista viestiä.
Kirjoittaja: KIKE-hanke
14.2.2024
Suomalaisella elintarviketeollisuudella on hyvät lähtökohdat tarjota ilmastoviisaita ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettuja elintarvikkeita maailmalle. Ruokaketjun tulevaisuuden kilpailukykytekijöinä nähdään kasviproteiineihin liittyvät innovaatiot, solumaatalous ja vastuulliset tuotantotavat. KIKE-hanke kysyi neljältä elintarvikealan asiantuntijalta näkökulmia suomalaisen ruokaketjun tulevaisuuden valttikorteista.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Viestintätoimisto Akvamariini
Blogilinkki
https://blogit.jamk.fi/tarvaal...
31.5.2023
Suomalaista lampaanlihan tuotantoketjua kehitetään yhteistyössä kaikkien tuotantoon kuuluvien toimijoiden kanssa. Kotimainen lampaanliha on kestävästi tuotettu luksustuote, josta saa olla ylpeä, silti lampaanlihan tuotannon kannattavuus on heikkoa. Mitä sinä voisit tehdä asian eteen?
Kirjoittaja: Aija Hytönen
25.1.2023
Datatalous antaa maatalouteen uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kun kerätty data on arvokasta myös muille toimijoille kuin viljelijöille itselleen. Viljelijä voi saada tuloja keräämästään tai luovuttamastaan datasta muilta verkoston osapuolilta. Viljelijä ja häntä lähellä olevat yritykset saavat datasta lisäarvoa tuotteisiinsa ja palveluihinsa. Olennaista on huolehtia datan omistajuudesta ja reilusta käytöstä.
Kirjoittaja: Hannu Haapala
Teematreffit
05.09.2023 •klo 17:30 - 18:30
Ilmoittautuminen suljettu
23.08.2023 •klo 8:30 - 9:30
Uutinen
16.4.2025
9.4.2025
25.3.2025
5.3.2025
Podcasti
24.10.2024
8.6.2023
Tietokortti
23.07.2024
Live-tapahtuma
8.5.2025 klo13:30 - 16:00
Tapahtuman järjestää: Helsingin yliopisto, Luonnonvarakeskus LUKE, Turun yliopisto
Webinaari
10.4.2025 klo13:00 - 14:30
15.4.2025 klo12:00 - 14:00
Tapahtuman järjestää: Kpedu - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Luonnonvarakeskus LUKE, Oulun Ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Työtehoseura TTS, Työterveyslaitos
27.3.2025 klo12:30 - 13:30
Tapahtuman järjestää: Oulun Ammattikorkeakoulu