Nyhet
16.10.2023

AgriHubi i gott sällskap på KoneAgria-mässan

Tack och grattis till Landsbygdsnätverket och ÄlyAgri nätverket för deras partnerskap på KoneAgria Innovation Torget på Tammerfors mässcenter den 12-14 oktober. AgriHubi var i bästa sällskap med Nanoboost-enheten och andra jordbruksinnovationer.

Nanoboost-enheten, utvecklats av EOD Oy, tilldelades Agri-INNO-priset på 10 000 euro på mässan. Enheten ökar syrehalten i bevattningsvattnet, vilket gör att växterna kan växa friskare och behovet av bekämpningsmedel minskar.

Förutom att visa upp de senaste innovationerna inom smart jordbruk berättade AgriHubi och dess partner om potentialen i att använda data effektivt och behärska företagsledning för att förbättra gårdens lönsamhet. Vi presenterade också den ständigt utvecklande onlineplattformen agrihubi.fi, där vi hoppas att fler och fler jordbruks- och trädgårdsföretagare kommer att hitta sin väg och registrera sig som användare.

Det gemensamma innovationstornet kryddades av Amski, en inflytelserik kommunikatör, som tog en tur på fältroboten och andra innovationer med en somevideo.

Amski kuvaa somevideota
Onnenpyörä KoneAgriassa