Tietoa palvelusta

Agrihubi.fi on maatalouden osaamisverkosto AgriHubin esittelysivusto. Se palvelee maatalous- ja puutarhayrittäjiä, tutkijoita, yrityksiä, alan kouluttajia ja neuvojia, viranomaisia, kansalaisia ja mediaa. Sivustolla kerrotaan verkoston tehtävistä, tavoitteista, palveluista sekä ajankohtaisista asioista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Palvelun sisältö

Agrihubi.fi:n etusivulla on koottu tuoreita uutisia, tiedotteita sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista, julkaisuista, uutiskirjeistä ja koulutustilaisuuksista sekä mahdollisuuksia verkostoitua keskusteluryhmissä ja teematreffeillä.

Tarkempaa tietoa aiheista löytyy päävalikosta. Päävalikon osiot ovat Aiheet, Neuvoa ja osaamista, Laskurit ja työkalut, Blogit, Mikä AgriHubi? ja Tapahtumat.

Tekijänoikeudet

Agrihubi.fi sisältää tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Sinne voi linkittää vapaasti ja sen sisältämää tekstiaineistoa voi käyttää hyväksi hyvän tavan mukaisesti. Valokuvien ja muun kuvamateriaalin käytöstä on aina sovittava erikseen. Käytettäessä agrihubi.fin aineistoja tulee mainita lähde ja päivämäärä.

Evästeet ja henkilörekisteri

Henkilörekisteristä ja evästeistä löytyy tietoa tietosuojaselosteesta.

Vastuu

Luonnonvarakeskus vastaa verkkopalvelun sisällöstä, jota ylläpidetään mahdollisimman ajantasaisena. Havaitut virheet korjataan viivytyksettä. AgriHubi ei vastaa linkitysten kautta avautuvan muiden ylläpitämän tiedon oikeellisuudesta.